ISPARTA / YALVAÇ - Hüyüklü Şehit Aytaç Usta Ortaokulu

Şbt

Yalvaç Rehmberlik ve Arştırma Merkezinde görev yapan rehber öğretmenimiz tarafından velilerimize "Anne Baba Tutumları" ve "İhmai İstismar" konulu seminer düzenlenmiştir. Katılımları için öğretmenimiz ve velilerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin atletizm yarışmaları.

Ock

DNA model tasarımı, yoğunluk farkları, gravzant halkası deneyleri ve mikroskop incelemeleri.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri devam ediyor.

Ock

Okulumuzda Filistin yararına düzenlenen kermeste katkısı olan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Cumhuriyetimizin 100.yılı kapsamında bu ay Fen Bilimleri öğretmenimiz Hafize İlknur GÜLTEKİN in katkılarıyla tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin bu yıla özel hatırası olsun istedik...

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz kendi hikayelerini yazıp anlattılar

Ara

Öğrencilerimizin tabii ortamlarda arkadaşlarıyla uyum içerisinde oynayarak sosyal yönlerinin gelişmesine ve okul içindeki vakitlerini daha iyi değerlendirebilmelerine imkan sağlamak amacıyla okul bahçesinde bulunan oyun alanlarının çizgileri yenilenmiş ve yeni oyun alanları eklenmiştir.

Ara

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Mevlüt GÖBEKSİZ'in Yunus Emre Şiirleri Sözlüğünden seçtiği kelimelerle hazırladığı afiş çalışması

Ara

Türkçeöğretmenimiz Dinçer ARSLAN ile "YUNUS EMRE ŞİİRLERİ" okuma etkinliğinden görüntüler.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi 'Sözlük Oluşturma' etkinliğimizden kareler