ISPARTA / YALVAÇ - Hüyüklü Şehit Aytaç Usta Ortaokulu

Mrt

18-29 Mart arası başvurusu olan LGS sınavının sınav giriş belgeleri 24 Mayıs tarihinde yayınlanacaktır. Sınav 2 Haziran'da gerçekleştirilecektir.

Şbt

2024 Bursluluk Sınavı 21 Nisan 2024'te  saat 10.00'da yapılacaktır. Sınav giriş yeri sınav tarihinden en az 7 gün önce www.meb.gov.tr adresinden ilan edilecektir

Ekm

Kıymetli Velilerimiz, öğrencilerinizin fiziksel, duygusal ve akademik gelişmelerini arzu edilen boyutlarda sağlamak adına Okul-Veli iletişimini önemsiyoruz. Bu kapsamda yapılacak görüşmeler aşağıda belirtilmiştir. Velilerimizden ricamız görüşmek istedikleri öğretmenimizden RANDEVU alarak okulu ziyaret etmeleridir. Öğremenlerimizin görüşme çizelgesi aşağıda yayınlanmıştır. Çizelgeye riayet edilmesi ve çizelge dışında ısrarcı olunmaması konusunda anlayışınızı bekliyoruz. Saygılarımızla.