ISPARTA / YALVAÇ - Hüyüklü Şehit Aytaç Usta Ortaokulu

Dilimizin Zenginlikleri pano çalışmamız.

Mrt

FUN CODING JOURNEY projesi okulumuz anasınıfı 5 yaş öğrenciler tarafından yürütülmektedir.Yaparak yaşayarak kolay elde edilebilen materyallerle öğrenip çeşitli tasarımlar gerçekleştirmektedirler. Kodlama etkinlikleri çocukları heyecanlandıran ve dikkatlerini çeken beyin fırtınasına imkan sunan bir çalışmadır. Üç boyutlu düşünme, şekil ve uzay algısını geliştirme, hayal gücünü geliştirme becerileri kazandırır. Bu sayede yaptığımız proje ile mantıksal düşünme ve problem çözme becerisini geliştirmekteyiz.

Şbt

Okulumuz fen bilimleri öğretmeni Hafize ilknur GÜLTEKİN,uluslarası düzeyde My Treasure vit-min adlı e-twinning projesine katıldı.Proje sayesinde öğrencilerin vitamin ve mineraller konusunda bilgi sahibi olmaları amaçlanmaktadır.Proje kapsamında yapılan etkinlik ve çalışmalar ile öğrencilerde sağlıklı yaşam bilinci oluşturulacaktır.